fbpx

– Закордонний паспорт, візу та проїзні документи оформлюйте особисто !

– Для легального працевлаштування за кордоном необхідно укласти трудову угоду із закордонною фірмою-роботодавцем.

– Не підписуйте договір, в якому є слова: “виконання роботи на вимогу роботодавця”, “виконання інших робіт при потребі” та інші подібного роду.

– Не здійснюйте жодних попередніх оплат за посередництво в працевлаштуванні.

– Термін перебування на території іноземної країни вказаний у візі. Перебування в іншій країні після закінчення візи – це порушення закону.

– За жодних обставин нікому не довіряйте документи, що засвідчують Вашу особу!

– Залишіть рідним чи близьким копії свого паспорта громадянина України, закордонного паспорта, візи, контракту, свідоцтва про народження, проїзних квитків та свою нещодавно зроблену фотографію.

– Також залишіть рідним чи близьким номери телефонів роботодавця, знайомих за кордоном та свою адресу, де Ви збираєтеся зупинитися.

– Відскануйте документи, що засвідчують Вашу особу: паспорт громадянина України, закордонний паспорт, візу, контракт, свідоцтво про народження, проїзні квитки та створивши свою електронну пошту, перешліть на неї скановані документи. В подальшому, Ви в будь-який момент зможете підтвердити свою особу та приналежність до громадянства України.

– Якщо Ви опинилися за межами України в скрутному становищі, звертайтеся по допомогу до посольства (консульства) України.

– Ви також можете звернутися до громадських та благодійних організацій в країні перебування з проханням надати Вам допомогу.

– І пам’ятайте – ми завжди з Вами на зв’язку, підтримаємо та допоможемо у будь-яких ситуаціях.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *