Які документи потрібні, щоб поїхати на роботу в Чехію

Працевлаштування в Чехії терміном до 90 днів ви можете отримати після того, як надасте наступні документи:

  • закордонний паспорт (він повинен діяти на три місяці довше, ніж можливий термін візи);
  • анкета і заява, в яких потрібно вказати опис вакансії;
  • одна кольорова фотографія;
  • оригінал медичного страхового полісу;
  • підтвердження мети поїздки (оригінал або копія);
  • трудовий договір з чеської сторони;
  • дозвіл на роботу, виданий Біржею Праці Чеської Республіки, який подається виключно в оригіналі;
  • підтвердження проживання;

Після того як в посольстві буде прийнято позитивне рішення, вам видається робоча віза в Чехію на 90 днів. Ця віза дозволяє вам перебувати в Чехії та потрібна для оформлення трудової діяльності. Перед тим як її отримати, потрібно буде придбати медичний поліс – туристична страховка використовується з того моменту, як ви в’їхали в Чехію, і до того, як вступить в силу ваше право на Чеську медичну страховку.

Залишити відповідь